Kako do nas?

Mestni potniški promet

Mestni avtobusi vozijo najpogosteje pozimi in med tednom ter med jutranjimi in popoldanskimi prometnimi konicami. V času šolskih počitnic, praznikov in ob koncih tedna avtobusi vozijo redkeje. Vozni redi so informativnega značaja, saj se zaradi različnih nenadnih prometnih ali drugih dogodkov lahko tudi spremenijo; spremembe voznih redov najdete med obvozi na spletni strani podjetja LPP. O morebitnih spremembah LPP redno obvešča na digitalnih zaslonih v avtobusih, na večvrstičnih prikazovalnikih na avtobusnih postajališčih, na spletni strani in po elektronski pošti. Če želite biti predčasno obveščeni o spremembah v potniškem prometu LPP in o novostih v povezavi s podjetjem, se prijavite na njihova redna obvestila.

Avtobusne linije do ŠmartinskE cestE 130

Dostop z avtomobilom

Smer Avstrija (Gradec/Dunaj) ali Madžarska

Iz smeri Avstrije se pripeljete po avtocesti A1 (EP61). Zapustite jo na izvozu za Maribor in pot nadaljujete po ljubljanski obvoznici H3 v smeri Maribora. Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu za Nove Jarše (BTC City). Na prvem križišču zavijete desno in peljete po Šmartinski cesti (dvopasovnica). Razvrstite se na levi pas, saj boste po približno 300 m na prvem križišču zavili levo in prispeli v BTC City.

Iz smeri Madžarske se pripeljete po avtocesti A1 (E57). Avtocesto zapustite na izvozu za Nove Jarše in pot nadaljujete po ljubljanski obvoznici H3 v smeri Novih Jarš. Peljete se po cesti, ki je vzporedna obvoznici, in sledite napisu Nove Jarše. Ta vas bo po dobrih 300 m pripeljal do križišča, na katerem zavijete levo na Šmartinsko cesto (dvopasovnica). Razvrstite se na levi pas, saj boste po približno 300 m na prvem križišču po obvoznici zavili levo in prispeli v BTC City.

Smer Italija

Iz smeri Italije se pripeljete po avtocesti A1 (EP70). Zapustite jo na izvozu za Ljubljana – sever in pot nadaljujete po avtocesti A2 ter ljubljanski obvoznici v smeri proti Mariboru. Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu za Nove Jarše (BTC City). Na prvem križišču zavijete desno in peljete po Šmartinski cesti (dvopasovnica). Razvrstite se na levi pas, saj boste po približno 300 m na prvem križišču zavili levo in prispeli v BTC City.

Smer Hrvaška

Iz smeri Hrvaške se pripeljete po avtocesti A2. Zapustite jo na izvozu za Maribor in vožnjo nadaljujete po avtocesti A1. Cesto zapustite na izvozu za BTC / Industrijska cona Moste in na prvem križišču zavijete levo ter se po Letališki cesti pripeljete do krožišča, kjer boste na svoji desni videli napis Emporium. Krožišče zapustite pri prvem izvozu in prispeli boste v BTC City.

Iz centra Ljubljane

Pripeljete se po Šmartinski cesti, ki pelje iz smeri centra proti Novim Jaršam. Priporočamo razvrstitev na desni pas, saj boste pri poslovni stavbi BTC City zavili desno na Ameriško ulico in prispeli v BTC City. Na Šmartinski cesti sledite tabli BTC City.

BicikeLJ

V okviru sistema BicikeLJ je na območju Ljubljane na voljo 60 postajališč, ki so med seboj oddaljena približno 300 do 500 metrov, so lahko dostopna in odlična za premagovanje krajših razdalj. Z njihovimi kolesi se lahko pripeljete tudi v BTC City, kjer so na voljo tri postajališča:

  • Vodno mesto Atlantis,
  • Dvorana A – jug (na parkirišču nasproti trgovine Mr. Pet),
  • Citypark – vzhod (vhod pri Telekomu Slovenije).

Na vsakem postajališču znotraj nakupovalnega središča BTC City Ljubljana je na voljo 20 talnih ključavnic.  

Več o >>> BicikeLJ.

Avant2go

Sistem souporabe električnih vozil Avant2Go je nov trend trajnostne mobilnosti. Na več lokacijah po celi Sloveniji je za izposojo na voljo skupno več kot 120 električnih vozil. Pet takšnih lokacij je tudi v BTC Cityju Ljubljana:

  • Kristalna palača,
  • Trg mladih,
  • Kulinarični park,
  • Decathlon,
  • Citypark.

Več o >>> Avant2Go.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top